PART 1 Questions 1 – 8
There are eight questions in
this part. For each question
there are four options
and a short recording. For each question, choose the correct
answer A, B, C or D.
You now have 45 seconds
to look through
the questions and the options
in each question.
1. What colour is Mary’s
coat?
A. yellow B. blue
C. brown D. black
2. What did the woman repair?
A. chair B. shelf
C. desk D. bed
3. What are they going to buy for Pam?
A. a book B. a plant
C. some chocolates D. candies
4. What has the girl lost?
A. mobile phone B. purse
C. pen D. bag
5. Which sport will the boy do soon at the centre?
A. waterskiing B. diving
C. sailing D. swimming
6. Who lives with Josh in his house?
A. his grandmother B. his father
C. his sister D. his mother
7. What will the girl take with her on holiday?
A. suitcase B. sports
bag
C. backpack D. overhead
bag
8. Which T-shirt does the boy decide
to buy?
A. cinema B. game store
C. park D. library
--------------------------------------------------------------------------------------------
|
1.
A |
|
2.
B |
|
3.
B |
|
4.
B |
|
5.
C |
|
6.
A |
|
7.
B |
|
8.
A -------------------------------------------------------------------------------------------- Part 1 Question
1: What colour is Mary's coat? A: Hi Mary, what have you
bought? B: This coat, do you like it?
A: Yes, yellow looks good on
you. B: Do you think I can use my
blue bag with it? A: Your brown one will look
better. Question 2: What did the woman repair?
A: Hi, what have you done
today? B: You know the broken shelf
above my desk? I repaired it and then I went shopping. A: What did you buy? B: A new chair. Question
3: What are they going to buy for
Pam?
A: Last year we gave Pam a
book for her birthday. Shall we buy her another one this year? B: I think we should give her
a plant or some chocolates. A: But she doesn't like sweet
things. B: Let's get her something to
put in her garden, but not a book again.
Question
4: What has the girl lost?
A: Can I help you? You look worried. Is everything
alright? B: Well, I was in the playground about ten minutes ago
with my friends and I got a call on my mobile phone. I had to get a pen out of
my bag to write something down and I think my purse fell out. I can't find it
now. Do you know if anyone has handed it in? A: You know you're not supposed to bring phones to
school. Anyway, let me go and check. What colour is it?
Question 5: Which sport will the boy do soon at the centre?
A:
Have you been to the new water sports centre yet? B:
Oh yes, it's brilliant. There are two indoor pools, one for underwater diving
and one for swimming and you can also have sailing lessons on the lake. A:
That's what I'm doing there next weekend actually. I was hoping to take water
skiing lessons but the leaflet says they're not starting those until next year.
Question 6: Who lives with
Josh in his house?
A:
Does your house seem empty now your sister's left home, Josh? B:
Not really. My grandmother's moved into her room and she doesn't go out much. It's
really nice having her there because my dad never comes home until later and if
my mum's out for the evening, grandma cooks supper for me.
Question 7: What will the
girl take with her on holiday?
A:
Have you packed for your holiday? B:
No, I need to go shopping before I can do that. Last holiday my suitcase handle
got broken so I need something new to put all my stuff in but suitcases are so
heavy to carry. A:
I always take a backpack. You can carry more that way. B:
Yes, I thought about one of those but good quality ones are expensive. I'll get
one of those big sports bags, you know, one you can pull along. They don't cost
much.
Question 8: Where do the
boys decide to go?
A:
So, we've got three hours. Shall we go skateboarding in the park? What do you
think? B:
Well, there's the latest space film which is meant to be good or there's a new
computer game shop which has just opened. A:
Oh, well, I haven't got enough money to buy a new game anyway. Let's go and
watch the film. B:
OK, we can go skateboarding any time.
|
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét